Contact

Contact

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan per mail of telefonisch. We zijn per e-mail bereikbaar via ons emailadres. Hier zullen wij er alles aan doen om binnen 5 werkdagen een reactie tegemoet te sturen.
Tijdens onze kantooruren zijn wij ook via ons telefoonnummer goed bereikbaar. Om het meeste kans te hebben dat je ons niet mist kan je het beste tussen 08:30 en 14:00 contact met ons opnemen. Het kan natuurlijk zijn dat wij tijdens of buiten deze tijden in het zwembad te vinden zijn en dus geen werktelefoon bij de hand hebben. Krijg je ons de eerste keer niet aan de telefoon? Spreek dan vooral een voicemail voor ons in zodat wij weten wie we terug kunnen bellen.

Om ons zwembad te kunnen bereiken maken we gebruik van de hoofdingang van het zorgcentrum. Wij zijn 6 dagen per week geopend voor zwemlessen. De Aqua sportlessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag.

Via onze Facebook pagina en nieuwsbrieven houden wij alle sporters op de hoogte van de nieuwste updates, belangrijke mededelingen met natuurlijk filmpjes en foto’s. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar, stuur ons gerust een persoonlijk bericht via de pagina. Wij doen ook via Facebook ons uiterste best om binnen 5 werkdagen te reageren.
Volg ons dus via onze Facebook pagina voor alle ins en outs van zwembad De Groes.

Voor proeflessen kan er contact met ons opgenomen worden door op de volgende link  ‘Plan gratis proefles’ te klikken. Door je gegevens in te vullen kunnen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om wat data voor te stellen!

Contactgegevens

E-mail
Adres

Kleermakersgroes 14
6591 KH Gennep

Telefoonnummer
Openingstijden

Stuur ons een bericht

De Groes

Foto Boek

Scroll naar boven